A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy Språk Språk
 
Lesehøsten

Premieutdeling

Barneskoleelev leste 6661 sider på fire uker i lesekampanjen LESEHØSTEN

Onsdag 9. desember kl. 17.00 vil 6 leseglade barn og unge få sine velfortjente premier i leskeampanjen LESEHØSTEN

I perioden mandag 2. november til og med fredag 27. november hadde Porsanger bibliotek lesekampanjen LESEHØSTEN for grunnskoleelever i Porsanger. Torsdag 9. desember kl. 17.00 er det tid for å premiere de flinkeste leserne.

Årets kampanje hadde den største deltakelsen siden oppstarten av individuelle lesekampanjer, som var for tre år siden. Tilsammen 83 elever fra Lakselv barneskole, Lakselv ungdomsskole og Billefjord sjøsamiske oppvekstsenter deltok. 63 av elevene går i 1.-3. klasse, 16 elever går i 4.-7. klasse og 3 elever går i 8.-10. klasse. Porsanger bibliotek vil rette en takk til lærere ved Lakselv barneskole og Billefjord sjøsamiske oppvekstsenter for at de på eget initiativ påtok seg arbeidet med å registrere det elevene leste på skolen. Dette arbeidet har gjort at flere elever kunne delta på lesekampanjen fordi de da ikke behøvde å møte opp på biblioteket for å få registrert antall leste sider.

Det deles ut bokpremier til de som kom på 1. og 2. plass i hver av de tre kategoriene. I tillegg vil den aller beste leseren på barneskolen og ungdomsskolen få hvert sitt nettbrett. Disse to elevene hadde lest henholdsvis 6661 sider og 5745 sider hver i løpet av fire uker. Dette er et imponerende resultat!

Velkommen til premieutdeling på Porsanger bibliotek onsdag 9. desember kl. 17.00!

Tips en venn Skriv ut