Ringe Inn - Viser på veien med Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes

Etter stor suksess med juleturneen «Ringe inn» i 2022 med over 15 utsolgte konserter, drar Maria og Lars på ny runde julen 2023. Det blir både kjente og nye stopp på veien, fra Vadsø i Nord, til Larvik i sør. «Ringe inn» er tittelen på julealbumet de gav ut sammen 12. november 2021, inspirert av kirkeklokkene som ringer inn til jul, og et ønske om at alle skal være velkommen inn et sted når verden er på det mørkeste.

På turneen har de med seg noen av landets beste musikere for å skape julestemning fra nord til sør med både nyskrevne julelåter og velkjente sanger du blant annet kan finne på det ny slupne julealbumet.

Julens trylleglitter faller på det hellige så vel som det kommersielle, på festen så vel som ensomheten, på barnets forventninger som de voksnes skuffelser.
Gjennom sangene i konserten møter man karakterer som spenner fra servitøren på julebordet, via dompapen som ikke liker julenek til jesusbarnet i et parkeringshus.
Vise-legendene Terje Nilsen og Jan Arvid Johansen fra nord er også representert. Og i tråd med tittelen på platen fremføres en lys og sølvklingende versjon av klassikeren «Kimer I klokker».

Arrangør: Aurora Kino Lakselv
: Lakselv Aurora Kino
Tid: sndag 26. november 18:00
https://www.ringeinn.no/
https://lakselv.aurorakino.no/f/ringe-inn-...