Sist oppdatert 23. okt. 2020 kl. 14:55

Om testing for korona/Covid-19 i Porsanger

Ta kontakt med legestasjonen, telefon 78 46 00 40 mellom kl. 09.00 - 14.00 på hverdager for å få avtale om testing for Covid-19. 

Les mer ...
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy Språk Språk
 
Rådhuset II 2012

Åpningstider rådhuset

Fra mandag 22. juni åpnes Rådhuset delvis for publikum. Telefon- og åpningstiden vil være fra kl. 09.00-14.00 og det må bestilles time hos saksbehandler før du kommer på rådhuset.

Vi oppfordrer publikum til å benytte telefon, e-post og digitale møter i din kontakt med oss. Du finner også mye informasjon og kan løse enkelte ting selv på våre hjemmesider. Publikum kan booke møter med mange av våre saksbehandlere ved å klikke her!

Telefonen vil være bemannet i tidsrommet kl. 0900-14.00. Du kan også sende e-post til postmottaket ved å klikke her!

Ved fysisk oppmøte på rådhuset

Følg gjeldende anvisninger dersom det er behov for oppmøte på rådhuset. Vi ber publikum om å forhåndsavtale time før du kommer. På den måten blir det enklere å gjennomføre nødvendige smittevernrutiner. 

Vi gjør også dere oppmerksomme på at vi kommer til å loggføre deres besøk i 14 dager. Bakgrunnen for dette er en evetuell smittesporing ved koronasmitte. 

Vi oppfordrer for øvrig alle til å følge myndighetens råd og anbefalinger. Har du symptomer på luftveissykdom, vent med å besøke oss til du er frisk.
På Folkehelseinstituttet sine hjemmesider finner du informasjon om smittevern og hvorfor det er viktig å holde avstand.