Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Bures boathin! Tervetuulemaa! Velkommen!

Det sies at alle veier fører til Rom. I Finnmark fører alle veier til Porsanger. Med kommunesenteret Lakselv og bygdene Børselv, Indre og ytre Billefjord, Skoganvarre, Kistrand, Smørfjord og Olderfjord, byr vi på et naturlig møtested og arena for store og små arrangement gjennom året. Porsanger er tre stammers møte, og vi som bor her er patrioter som er opptatt av natur, kultur og tradisjonskunnskap. 

Vil du flytte til Porsanger?

I tillegg til alle de andre fordelene med å bo i Porsanger, er det en rekke økonomiske fortrinn ved å bo og arbeide langt nord i landet. Noen av disse gjelder for privatpersoner og noen er rettet mot bedrifter som er lokalisert i Finnmark eller i Nord-Troms. Dette skyldes at Stortinget i 1990 vedtok å opprette en egen tiltakssone for Nord-Troms og Finnmark.

Hvorfor vi vil bo i Porsanger

Hvorfor ble det Lakselv?

Er det et spørsmål jeg har fått ganske mange ganger er det hvorfor jeg valgte å flytte til Finnmark, og den lille plassen Lakselv. 

 

Kavalerieskadronen på omvisning i Porsanger

Rønnaug Næss og Håvard Lie (20) er to av de 150 nye soldatene på Porsangmoen. For å bli kjent med sin nye kommunen, ble det satt opp en omvisning med buss. Omvisningen ga soldatene noen nye kulturhistoriske perspektiver.

Lakselv videregående skole er best!

Tove Johanne og Kathrine har det til felles at de går på Lakselv videregående skole. Begge løfter frem det gode skolemiljøet og at Porsanger er topp når de beskriver hvorfor de trives!

Iporsanger-magasinet

Trykkeriservice har siden 2015 gitt ut magasinet Iporsanger til husstander i Porsanger og omliggende kommuner. Vi har fått tilgang til alle magasinene, og du kan bla deg gjennom i lenkene under.