Visit Porsanger

Vil du se nordlyset, dra på scooter- eller trekkhund-safari, eller kanskje prøve isfiske? Interessert i å oppleve tradisjonell samisk kultur? Eller kanskje du ønsker en rolig skitur i en kommune som kan tilby både fjell, vidde, skog og sjø? Visit Porsanger hjelper deg å sette sammen en personlig aktivitetspakke som kan gi en uforglemmelig opplevelse. Har du spørsmål eller ønsker et tilbud, kontakt Visit Porsanger via linkene nedenfor.   

Laksefiske

Porsanger har 3 gode lakseelver - Lakselva, Børselva og Stabburselva. Alle elvene har gode bestander av laks, sjøørret og sjørøye. Guidede turer kan man få i alle elvene, hvor servering, bruk av elvebåt eller overnatting i lavvo er aktuelle alternativer.

Natur og severdigheter

Porsanger kommune har mange særegne og flotte lokaliteter, og det er mulig å få guidede turer til de fleste. Eksempler på severdigheter er Stabbursfossen, steintrollene i Trollholmsund, Silfar canyon ved Børselv, strandvollene på Roddenes, eller Reinøya. Kanotur i Vieksa, båtturer på fjorden eller fuglekikking på Stabbursnes er også fine muligheter.

For mer informasjon og filmklipp fra Porsanger, kan du lese denne artikkelen på kommunens hjemmeside.


Turistinformasjon:

RidduDuottarMuseum

I Porsanger – Aktuelle arrangementer i Porsanger

 

Opplev Finnmark med utgangspunkt i midten - Porsanger!