Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Velg språk: Bokmål Samisk
A A A
Kommunevåpen Porsanger kommune

Årets Porsangerværing 2014

Vi går med stormskritt mot årsskifte og det er tid for å hedre de som har stått på for Porsangersamfunnet. I den forbindelse søker Porsanger kommune nominasjoner til "Årets Porsangerværing 2014"

I 2007 opprettet Porsanger kommunestyre en hederspris kalt Årets Porsangerværing.

Prisen er tiltenkt personer i Porsanger som har bidratt eller medvirket med noe ekstraordinært for Porsanger, og som fortjener en rettmessig oppmerksomhet for dette.

Årets Porsangerværing får en pris som består av kr. 10.000.- samt en plakett med kommunens merke. Prisen og plaketten deles ut i forbindelse med et kommunestyremøte eller slik kommunestyret finner det formålstjenlig.

Frist for å nominere kandidater er 15.januar 2015.

Tidligere prisvinnere er:
2007    Svein Sjøveian
2008    Shirley Bottolfsen
2009    Paula Henriksen
2010    Aina Hanssen
2011    Miriam Karlsen
2012    Paul Undheim
2013    Dagny Larsen

Kriterier for prisen Årets Porsangerværing er som følger:

1. Porsanger kommunes pris til årets Porsangerværing deles ut hvert år, og er ment som støtte og motivasjon i det frivillige arbeidet som finner sted i Porsanger.

2. Prisen deles ut til enkeltperson som har tilhørighet til Porsanger.

3. Prisen deles ut på grunnlag av personens engasjement, innsats og resultater som er kommet den øvrige befolkningen i Porsanger til gode eller har på en eller annen måte markedsført eller synliggjort Porsanger kommune. Ikke bare siste års aktivitet kan legges til grunn.

4. Sektorstyret for oppvekst og kultur innstiller til kommunestyret. Saken avgjøres i første kommunestyremøte påfølgende år.

5. Alle innbyggere i Porsanger kommune har forslagsrett. Frist for å fremme forslag til kandidat er 15.januar 2015. Husk begrunnelse for nominasjon.

Forslag til kandidater kan gjennom hele året sendes via e-post eller til Porsanger kommune, Pb 400 Rådhuset, 9712 Lakselv.

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk