Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Velg språk: Bokmål Samisk
3. mai:

Skuterløype 13 og 15B stenges

Unngå å kjøre i elvene: Løype 13 fra Sarpola til Kirkkoruto (på Lakselva) er stengt, samt løype 15B ...
A A A
Plakat kulturkveld

Oppvekst og kulturavdelinga informerer.

Kulturkveld onsdag 2.april kl 18.00

Porsanger kommune ved ordfører, kulturavdelinga og kulturskolen i samarbeid med PIAS inviterer hele Porsangers befolkning til kulturkveld i Lakselv kultursal onsdag den 2.april kl 18.00.

Kulturkvelden vil ha et variert program. Det vil bli konsert med årets Uuet Laulut utøvere fra kommunen vår. Uuet Laulut er et musikkprosjekt for og med ungdom som ønsker å synge på minoritetsspråk. Prosjektet er et samarbeidsprosjekt mellom Kvensk institutt og kulturskoler i Nord-Norge hvor man prøver å forankre minoritetsspråkenes posisjon i kulturskolene i flerspråklige kommuner.

Det vil bli utdeling av Årets Porsangerværing, totalt 8 personer er nominert og alle nominerte er invitert til utdelingen. I tillegg vil det bli visning av film og andre kulturinnslag i regi av kulturskolen. Vi avslutter med kakefest i foajeen.

Vi håper flest mulig tar seg tid til å komme på denne kulturkvelden. Arrangementet er gratis.

Trykk her for å se plakaten i fullvisning.

Vi vil samtidig minne alle kulturinteresserte om storarrangementet lørdag 26.april i Kultursalen der Hålogaland teater inviterer til en helaften med porsangerjentene Simone Grøtte og Trine Lise Olsen. Du finner informasjon om arangementet ved å trykke her.

 


 

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk