Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Velg språk: Bokmål Samisk

Veteran i Porsanger

Norge har over flere tiår deltatt i ulike militære operasjoner i krigs- og konfliktområder i andre land. Mange tusen norske menn og kvinner har erfaring fra slik innsats. Deltakelse i internasjonale operasjoner med personell fra Forsvaret og justis- og utenrikssektoren er en viktig del av den norske forsvars- og sikkerhetspolitikken. På denne måten kan Norge være en forkjemper for menneskerettigheter og demokrati i mange land.

Med veteran menes alle norske statsborgere som har deltatt eller deltar i fredsbevarende, fredsopprettende eller statsbyggende innsats i andre land, fra utenriks-, justis- og forsvarssektoren.

Porsanger ønsker å være en god kommune å bo i for veteraner og deres familier. På denne siden finner du informasjon om veteranarbeidet i kommunen, og om hvem du kan kontakte for mer informasjon. 

Dersom du har spørsmål eller innspill som gjelder veteranarbeidet i kommunen kan du sende en e-post til veterankontakten.

 

Veterandagen 2022.jpg

Aktuelt

Svømmebasseng fliser løsnet fra bassengbunnen

Lakselv svømmehall stenges inntil videre

Høsten 2022 fikk Lakselv svømmehall på nytt påvist løse fliser i bassenget. Dette ble påvist i et område i den dypeste delen av bassenget.
Lakselv Folkebad

Folkebadet åpnet 12.10.2022

Folkebadet åpnet 12.10.22 og vil være åpent hver onsdager fra klokken 18.00-21.00 Barn og ungdom 18.00-20.00 Voksne 20.00-21.00 Porsanger kom...
Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk