Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Velg språk: Bokmål Samisk
A A A
Shirley og ordfører_100x75

Årets Porsangerværing 2008

Shirley Bottolfsen donerte kr 10 000 til Porsanger kommune

Shirley var i Lakselv sist fredag å mottok prisen for årets Porsangerværing 2008.

Fredag den 27. mars kom Shirley Bottolfsen til Porsanger for å motta oppmerksomhet og pris i fm at hun ble kåret til årets Porsangerværing 2008. Begrunnelsen for å tildele prisen på kr 10 000 og plakett til henne, var hennes mangeårige innstats for den eldre befolkningen og til andre grupper i kommunen. Mange hundretusen kroner er samlet inn til forskjellige formål, men i særdeleshet til Porsanger Helsetun.

Gaven tilhørende utmerkelsen gikk til et nytt kaffeservise for 70 personer på Helsetun, i kjent Shirley stil! Flott servise fra Porsgrunn porselen, med tradisjonelt mønster som sikkert kan vekke minner hos de som har levd en stund. Settet levert fra Porsgrunn var selvsagt gitt til en fordelaktig pris. Som om dette ikke var nok smelte prisvinneren med nye duker til Helseinstitusjonen. Det må være en helhet, som Shirley hevdet.

Den offisielle overleveringen ble foretatt av ordfører Mona Skanke. Det var en virkelig rørt prisvinner som tok imot prisen, og gav mye av æren til Porsangers egen befolkning og hennes mann Per Bottolsen. Porsanger kommune gratulerer og takker for den flotte gaven!

Shirley gave

 

 

 

Shirley Bottolfsen med nytt servise

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk