Forside»Planportal
Høringen er avsluttet

Varsel om oppstart av reguleringsplan for Klubben - landbasert oppdrettsanlegg

Med hjemmel i plan- og bygningsloven § 12-8 varsles det herved at DenVo Wolffish Norway AS har igangsatt følgende planarbeid; Detaljregulering for Klubben i Indre Billefjord – landbasert oppdrettsanlegg. Oppstart av planarbeid er anbefalt av kommunestyret i Porsanger den 15.09.2022, sak 52/22.

Kontaktinfo:

Forslagsstiller: Denvo Wolffish Norway AS, Home | Denvo AS

Plankonsulent: Henning Larsen Architects AS, kontaktperson Ulla Sennesvik, tlf 48 22 07 30, e-post: ulla.sennesvik@henninglarsen.com 

Saksbehandler Porsanger kommune: Johan Borgenvik, johan.borgenvik@porsanger.kommune.no 

Saksdokumenter: 

Brev varsel om oppstart 

Vedtak FSK 14.2.2023 sak 11/2023 om høring planprogram: saksprotokoll

Planprogram til høring

Planinitiativ 

Referat fra oppstartsmøte 

Lliste over interessenter som varsles

Merknad til planarbeidet:

Merknader til planarbeidet sendes til Henning Larsen Architects AS, Postboks 1077, 9503 Alta, ev. på e-post til alta@ramboll.no innen 21.04.2023.

Send gjerne kopi til Porsanger kommune ved e-post postmottak@porsanger.kommune.no

Konsultasjon

Iht. sameloven § 4-4 har kommunene plikt til å konsultere representanter for berørte samiske interesser i saker som vil kunne påvirke disse direkte. Med «representanter for samiske interesser» menes det representanter for bygdelag, reinbeitedistrikter, lokale organisasjoner, samisk foreldrenettverk, samiske språksentre, sameforeninger e.l., forutsatt at de er «berørt» av tiltaket. Det bes derfor spesielt om at interesser som ønsker konsultasjon melder tilbake om dette i løpet av varslingsperioden. Konsultasjoner kan gjennomføres gjennom hele planprosessen, men det er fordelaktig at disse holdes på et så tidlig stadium i planprosessen som mulig.

 

 

 

 


Høringsperioden er nå avsluttet, det er derfor ikke lengre mulig å gi uttalelse på denne planen.


Planområdet