Lederskifte

I vår ble det kjent at Bente Larssen gir seg som kommunedirektør i Porsanger. Etter en grundig utlysnings- og ansettelsesprosess har ansettelsesutvalget i Porsanger nå konkludert, de vedtok tirsdag formiddag å innstille Steinar Sæterdal (65) til jobben.

Solid erfaring

Sæterdal er i dag kommunedirektør i Moskenes, Vest-Lofoten. Han har videre lang erfaring fra både reiseliv og offentlig sektor, blant annet som konserndirektør i OVDS og samferdselssjef i Nordland fylkeskommune.

Sæterdal har vært kommunedirektør i Moskenes siden 2018, hvor han har ledet en nødvendig omstilling etter tidligere års økonomiske underskudd. – Sæterdal er en erfaren leder med solid kompetanse, nettverk og personlige egenskaper. Han tar med seg en erfaring som vi tror er riktig for Porsanger kommune de neste årene. Det sier ordfører Aina Borch, som også har ledet ansettelsesutvalget.

Prosessen videre

Kommunestyret inviteres til å gjøre endelig vedtak om ansettelse i sitt møte torsdag 15. september. Ved utvidet søknadsfrist 8. august var det sju søkere til stillingen. To av kandidatene har siden valgt å trekke seg. 

 

Kontaktinfo: Ordfører Aina Borch, 957 62 710

Her kan du lese CVen til Sæterdal:Last ned CV (PDF).