Hva kan du bidra med?

 

  • Bli med som arrangør!

I Porsanger er det varaordfører, Sylvi Johnsen, som er leder for aksjonskomitéen, og vi trenger flere medlemmer der! Aksjonskomitéen skal planlegge rekruttering av bøssebærere, og plan for hvordan man best mulig skal kunne mobilisere skolene og næringslivet i Porsanger. I år har vi særlig behov for en skoleansvarlig og en næringslivsansvarlig

Næringslivsansvarlig har som hovedoppgave å mobilisere næringslivet lokalt, og det er derfor en fordel hvis vedkommende har et godt lokalt kontaktnettverk.

Den skoleansvarlige skal oppmuntre skoler og barnehage til å benytte årets undervisningsopplegg, og skal bistå med informasjon for de som ønsker å organisere aktiviteter i forbindelse med TV-aksjonen.

Komitéen vil få god støtte og veiledning av Fylkesaksjonsleder i Troms og Finnmark, på e-post, telefon og gjennom digitale møter ved behov.

 

  • Bli Bøssebærer!

Hjertet i TV-aksjonen er bøssebærerne. Den enkleste måten for en privatperson å engasjere seg på er å bruke to timer på aksjonsdagen til å gå med bøsse. 

 

  • Vær frivillig på aksjondagen!

Hvis du ikke har tid til å være frivillig i en lokal komité, er det mange andre måter å engasjere seg på. For å gjennomføre verdens største dugnad trengs det noen til å gjøre alt fra å koke kaffe og bake kaker til bøssebærerne på de lokale oppmøtestedene, til pynting av bøsser, transport, telling av penger og mye mye mer.

 

  • Ta kontakt! 

Vil du være med på laget? Har du spørsmål om å være bøssebærer, frivillig aller komitémedlem, eller om hva som skjer rundt TV-aksjonen der du bor? Send en mail til postmottak@porsanger.kommune.no, så videreformidler vi til aksjonskomitèen.

Ta gjerne også en titt på hjemmesiden til TV-aksjonen, hvor du finner mange tips om hva akkurat du kan bidra med.