Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Velg språk: Bokmål Samisk

Aktuelt

Ryddeaksjonen 2023 i perioden 05.-12. mai

Porsanger kommune følger opp en "gammel" tradisjon med ryddeaksjonen. Vi håper alle vil bidra med å holde Porsanger ryddig.

søppeal, ryddeaksjon

Strøing av kommunale parkering og uteområde uten for bygg

Kommunen har hatt utfordringer med strø aggregatet til en av maskinene, dette har medført utfordringene med å rekke over alt. 

Kommunen har innleid en entreprenør for å strø de områdene som er kritiske.

Porsanger kommune beklager de utfordringer og ulemper dette har medført 

Hjullaster som brøyter

Vinteren er kommet. Porsanger kommune kommer med en påminnelse til befolkningen

 

Vi ber om at du vil gjøre en liten innsats for felleskapet. Så skal vi gjøre vårt beste for å holde veier og fortau godt fremkommelig på vinteren.

  • Grunneier har selv ansvar for snørydding av private arealer/veger/innkjøringer. Dette skal ikke brøytes ut i felles veiareal.

  • Det er ikke tillatt å lagre snø slik at det er uoversiktlig ved inn-/utkjøring. Dette gjelder også lagring av snø i veikryss

  • For at brøytemannskapene skal komme fram og veien skal bli brøytet skikkelig, er det viktig at biler i størst mulig grad parkeres på privat grunn. Dette er svært viktig i områder med smale adkomst-/boligveier. Forviss deg om at bilen står lovlig parkert og at den ikke er til hinder for brøytemannskapene.

  • I brøytesesongen er det ønskelig at søppeldunken først settes ut mot gata hentedagen. Unngå å plassere dunken i fortau- og veiareal.

  • Vis hensyn i veikryss med dårlig sikt pga. snø. Disse ryddes etter behov når snøfallet har gitt seg.

  • Hus/gårdseier bør flytte/fjerne kjøretøy inkl. tilhengere som er til hinder for vedlikehold av veien.

Vi ber om at du vil gjøre en liten innsats for felleskapet. Så skal vi gjøre vårt beste for å holde veier og fortau godt fremkommelig på vinteren.

brøyting

Vannlekkasje Saarela

Porsanger kommune har fått vannlekkasje i lakselv, vannlekkasjen er lokalisert på saarela. flere abonomenter har nå blitt fri for vann, Bærtua barnehage må desverre stenge på grunn av vannmangel.

Porsanger kommune jobber med å få lokalisert hvor lekkasjen ligger, arbeidet med å få etreprenør for graving er startet. 

Kartutsnitt hvor vannlekkasjen er lokalisert

Blomsterplanting

Porsanger kommune vil i neste uke plante ut blomster!

BLOMSTER
Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk