Booking av basseng og idrettsanlegg i Porsanger kommune

Porsanger kommune har nå lagt til rette for at du som har behov for å leie eller låne møtelokaler, basseng og idrettsanlegg kan gjøre dette gjennom selvbetjening på kommunens nettside.

Porsanger kommune har tatt i bruk ett bookingsystem, hvor du som kunde kan booke timer selv for ulike anlegg.  Dette gjelder kun booking av korttidsbooking/enkelttimer, ikke sesongbooking (høst og vår). Korttidsbooking skal være utført senest en uke før bruk. Når du bruker vår bookingløsning så vil du også finne kalender med hvilke tider som de ulike leieobjektene er ledige.

For å gjennomføre selve bookingen så gjøres det på en egen nettside for booking.

Henvendelser om langtids/sesongbooking gjøres til postmottak@ porsanger.kommune.no m/kopi magnus.martinsen@porsanger.kommune.no

I forbindelse med utlevering av kodebrikke/nøkkel og annet teknisk utstyr, stoler og bord så må du ta kontakt med vår uteseksjon drift.  Kontaktperson her er Magnus GM, e-post: Magnus G. Martinsen postmottak@ porsanger.kommune.no m/kopi magnus.martinsen@porsanger.kommune.no, telefon 934 38 981

 

Porsangerhallen

Porsangerhallen er en innendørs flerbrukshall med krøllgressmatte på 40x64 meter. Garderobeanlegget inneholder 5 garderober med toalett og dusjer. Med industrigulv på totalt 3000 m2 kan hallen brukes til messer, utstillinger og andre større arrangement. Det leies ut til bl.a. Storhallmessa, Scooter og fritidsmessa, caravantreff og selvsagt fotballturneringer og klatrestevner.  

 

Porsangerhallen har også en 12 m høy klatrevegg og en buldrevegg. Når det gjelder bruk av denne, ta kontakt med Lemmivarre klatreklubb for mer informasjon. 

Aula (Sportshallen)

Sportshallen er 40x20 meter, og kan deles inn i 3 baner. Sportshallen brukes til volleyball, basketball, håndball, innebandy, MRL, friidrett, barnelek, badminton, turn og andre aktiviteter. 

 

Svømmehallen(MID.STENGT)

Svømmehallen har et basseng som er 25 x 12,5 meter fordelt på 6 baner. Folkebadet følger de nasjonale retningslinjer for bassengdrift.

Folkebad med badstu

Åpningstider:

Onsdag

Barn og familie
kl 18:00 - 21:00.

Voksenbad & trim
(benyttes av voksne til trimsvømming i lengderetningen)
kl 20:00 - 21:00

Varmebasseng (STENGT)

 Bassenget er stengt. 

 

Varmebassenget er 12,5 m langt og temperaturen i vannet er 35 grader.

Bassenget brukes blant annet av fysioterapeuter til behandling og til babysvømming.

Sentralidrettsanlegget

 

 

Sentralidrettsanlegget ligger i området mellom Lakselv barneskole og ungdomsskolen.