Sist oppdatert 23. okt. 2020 kl. 14:55

Om testing for korona/Covid-19 i Porsanger

Ta kontakt med legestasjonen, telefon 78 46 00 40 mellom kl. 09.00 - 14.00 på hverdager for å få avtale om testing for Covid-19. 

Les mer ...
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy Språk Språk
 
IMG_20181121_182822 (2) (002)_1280x1214

Skal sikre et trygt og godt læringsmiljø

Nasjonalt nettsted for elevombudene i Norge

Hver dag er det mange barn og ungdom som står opp og gruer seg til å gå i barnehage, skole eller læringsbedriften sin. Det nye nettstedet skal gjøre det enklere å finne ut hvem man kan kontakte for å få hjelp.

Skal sikre et trygt og godt læringsmiljø

Mobbeombudene skal bidra til å sikre at barn og ungdom får et trygt og godt læringsmiljø. I tillegg har elever og lærlinger i videregående opplæring sine elev-, lærling og mobbeombud som kan hjelpe dem når de står fast i noe som er vanskelig å finne veien ut av.

- Alle skal ha et trygt og godt læringsmiljø i Norge. Hvis noen opplever at de ikke blir hørt eller trodd, så skal den nye nettsiden bidra til at de som trenger hjelp får den informasjon og oppfølging de har krav på, forklarer mobbeombud i Finnmark fylkeskommune, Janne Sannes.

Lavterskeltilbud

Ombudsordningen består av uavhengige ressurspersoner i hvert fylke. De har taushetsplikt, og er et lavterskeltilbud som skal hjelpe barn og ungdom i vanskelige situasjoner.

- I tillegg jobber vi med forebygging og bidrar gjerne med kurs og foredrag på ulike områder for å øke bevissthet og drive forebyggende arbeid, forteller Sannes.

God informasjon

På de nye nasjonale nettsidene som nå lanseres gis enkel og god informasjon om hva ombudene kan gjøre og hvor du finner ditt ombud.

Nettsidene finner du her:  elevombudene.no

Kontaktinformasjon:

Janne Sannes

Mobbeombud

Finnmark fylkeskommune

Janne.sannes@ffk.no

Tel: 78963283

Mobil: +4795109335