A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy Språk Språk
 
Fefo signering avtale

Avtale om Ildskogmoen industriområde

FeFo og Porsanger kommune har signert disposisjonsavtale om Ildskogmoen industriområde i Lakselv.
- Denne avtalen sikrer forutsigbarhet for Porsanger kommune og ivaretar FeFos behov for langsiktighet.  Vi er veldig glad for avtalen, sier direktør Jan Olli.

Avtalen omfatter et areal på cirka 77 dekar og gir Porsanger kommune rett til å utvikle og tilrettelegge næringsareal i henhold til offentlig godkjente planer, herunder også etablering av infrastruktur (vei, vann, avløp, strøm, fiber m.v.) etter kommunens arealplaner. 

I avtalen skal Porsanger kommune selv foreta tildeling av tomter til nye aktører innenfor avtaleområdet, og FeFo skal inngå festeavtale med den som blir tildelt tomt. Kommunen skal ikke forestå utbygging av området med bebyggelse, det skal den som er tildelt tomt og har inngått festekontrakt med FeFo stå for selv.

- Vi ønsker å forsterke Lakselv som logistikknav. Da er det viktig for oss å få tilrettelagt industriområder for det. Derfor er jeg veldig fornøyd med at vi har fått en disposisjonsavtale som sikrer langsiktighet og gjør at vi kan gå i gang med arbeidet, sier ordfører Aina Borch.
Tips en venn Skriv ut