Mange barn på den første filmen

Lørdag den 5.11.05 var "Den store kinodagen" i Lakselv. Sammen med Nordkapp og Hammerfest markedsførte Lakselv seg med et fantastisk flott program for denne dagen. Hele åtte filmer hvor syv var på halv pris og en helt gratis.

Kinosjef Ida Bjørnbakk og Tone Hove stilte opp med gratis frokost klokken ti på lørdags formiddag. Mange barn og voksne møtte og koste seg med både boller, vafler, kaffe og sjokomelk.

 

 

Første film var egentlig flere filmer og het "Ønskebrønnen". Det het også kinosjefens påfunn hvor de besøkende kunne være med i en gratis konkurranse. Trekning av premier blir offentliggjort i dagspressen.

Det var jevnt sig med besøkende hele dagen og hele 746 billetter ble solgt. Til sist var det gratis nattkino hvor de besøkende fikk litt godsaker og brus. Kinodagen ble litt ekstra flott takket være flere sponsorer. Det var utvilsomt mange som koste seg, og film er visst fremdeles best på kino. Oppvekst og kulturavdelingen oppfordrer derfor til å bruke kinoen mest mulig, for da kan vi få enda bedre filmtilbud.

Gutter på kino