Kulturaften    07

 



Ordføreren er utfordret av en landsdekkende radiostasjon å presentere kommunen sin i form av sang eller dikt. Siden ordføreren ikke ønsker å skremme folk som lytter med å prøve seg på en sang, vil jeg heller lese et dikt.

 

 

Kulturaften    09

 

Dersom det er noen av dere som leser dette som vil gi en fortvilet ordfører en hjelpende hånd, er mitt ønske et dikt om Porsanger. Diktet trenger ikke å bestå av mer enn ett vers, men det er heller ingen hindring om det består av flere.  

 

 

 

Kulturaften    02

Responsen på min oppfordring i Finnmark Dagblad forrige fredag har vært svært liten. Kunne dere som har en lite lyrisk åre og som kanskje skriver små dikt til hjemmebruk, hjelpe ordføreren. 

Hele radiointervjuet  vil ikke vare mer enn 3-4 minutter og de utvalgte dikterne vil få en liten oppmerksomhet av ordføreren. Diktet må være meg i hende innen storjulaften. Benytt helst e-mail - adressen som står under ingressen til denne meldingen.

Dersom du vet om noen som er flink til å dikte, tips vedkommende og videresend denne anmodningen til han eller henne. På forhånd takk!

Med håp om vakre dikt
ordfører Bjørn