A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy Språk Språk
 
Åpning NAV

NAV Porsáŋggu almmolaš rahpan

Bearjadaga guovvamánu 2.b. tii. 10.00 rahppui NAV Porsáŋgu.

Selve kontoret er etablert i Sørnes bygget - rett ved Møbler og utstyr, og dermed veldig sentralt plassert i Lakselv. Fasilitetene er blitt svært moderne og veltilpasset.

Begivenheten ble feiret med kulturinnslag og gode taler. Under åpningen var ansatte fra alle tre enhetene som NAV består av, trygdeetaten, arbeidsformidlingen og kommunen, til stede. I tillegg var representanter fra NAV Finnmark og Porsanger kommune invitert. Selve snorkuttingen ble foretatt av rådmannen i Porsanger og leder NAV Finnmark.

I talene som ble holdt i anledningen, ble det presisert at dette er det eneste NAV kontoret som har et tre kulturell tilnærming og spesielt ansvar i den anledning. Selve prosessen med å få etablert kontoret i Lakselv har gått over all forventning. Samarbeidet mellom etatene har vært et eksempel til etterfølgelse. Det som gjenstår er å se om publikum er fornøyd med det nye servicekontoret, med tre viktige og sentrale funksjoner.

Åpning Nav aronsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kulturinnslaget var ved Terje Aronsen, som fremførte kvænsk musikk og fortalte om kvænsk kultur og daglig liv.

HPIM 0034

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I forbindelse med åpningen ble det gitt flotte gaver. Her mottar Tove Sæten, som leder av NAV Porsanger et vakkert bilde fra NAV/Finnmark.

Tips en venn Skriv ut