A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy Språk Språk
 
Etablere eget selskap og du trenger bistand til etablering, registrering og drift

Gratis førstelinjetjeneste for næringslivet via Sápmi næringshage Porsanger

I dag 1. november 2017 har Sápmi næringshage etablert en ny node i Porsanger. Noden er Økonomiservice AS og de vil utføre førstelinjetjeneste for Sápmi næringshage Porsanger.  Porsanger kommune har en avtale med Sápmi næringshage på førstelinjetjenesten og dette gir muligheter for alle som vil etablere eller utvikle sin bedrift i Porsanger.

Gratis bistand inntil 4 timer - starte og drive egen bedrift

Her får du muligheten til å drøfte dine problemstillinger med rådgivere som vil hjelpe deg. Du har kanskje en idé som du har tenkt på lenge men er usikker på hvordan du kan sette den i live. Her er noe som Sápmi næringshage kan hjelpe deg/dere med: - Registrere foretak - Valg av organisasjonsform - Merverdiavgifts registrering - Hvordan meldes flytting og andre endringer - Hjemmeside - trenger jeg den/hvor får jeg hjelp? - Orientere om dine finansieringsmuligheter.

Utviklingsplaner for din bedrift

Ønsker du å utvikle din bedrift og har behov for veiledning og rådgivning. Næringshagen kan bistå med: - Strategiarbeid - Utvikling av forretningsmodellen - Knytte din bedrift opp mot miljøer som kan bistå din bedrift - Finne gode finansieringsløsninger for ditt prosjekt - I tillegg mye mer Gjennom næringshageprogrammet kan næringshagen bistå din bedrift til sterkt reduserte priser. Ta kontakt med Økonomiservice på telefon 78 49 29 90 eller på mail: porsanger@sapminh.no
Tips en venn Skriv ut