Formannskapet var samlet for siste gang i år og behandlet 6 saker. I tillegg behandlet planutvalget 12 saker. Blant annet ble rådmannens forslag til endrede retningslinjer for dispenasjon for motorferdsel i utmark behandlet. Følgende saker var til behandling:

  • Møteplan for formannskap og kommunestyre.
     JanuarFebruarMarsAprilMaiJuniJuli
    Formannskap1672811964
    Kommunestyre 21 25 20 
  • Start og landinger i utmark - reviderte kommunale retningslinjer - forslag til forskrift
    Formmannskapet vedtok å følge rådmannens innstilling og fremmer for kommunestyret 4 plasser for start/landing med mikrofly.
  • Tilknytting av scooterløyper
    Formannskapet vedtok å følge råmannens innstilling til foreslåtte tilknyttinger på scooterløyper mot Kvalsund og Lebesby. Saken dreier seg om 2 tilknyttinger mot Kvalsund (Eidsvann/Fransvann), og en tilknytting over Kjesvannet til Lebesby kommune.
  • Nye retningslinjer for behandling av søknader om dispensajon fra motorferdeselsloven.
    Formannskapet vedtok å inngå et samarbeid med Avjovarre urfolksregion med sikte på å samordne og tilpasse lokale retningslinjer mot lov og forskrift. Inntil videre gjelder dagens retningslinjer.
  • Forlenging av bompengeinnkrevning - E6 Olderfjord - Nordkapp
    Formannskapet vedtok enstemmig å følge rådmannens innstilling. Porsanger kommune er positiv til en forlengelse av bompengeinnkrevningen for å kunne utbedre tunnel (Skarvbergtunnel) og veistrekning Olderfjord - Nordkapp.
  • Valg av valgstyreleder og nestleder til valgstyret for kommune- og fylkestingsvalget 2007.
    Ordfører ble valgt til valfstyreleder og varaordfører til nestleder.

Planutvalget behandlet i alt 12 delingssaker, tilleggsarealsaker dispensasjoner og tillatelser etter plan- og bygningsloven.

 53  300