A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy Språk Språk
 
Garnisonen i Porsanger

Kansellering av åpen dag på Porsangmoen

På grunn av pandemisituasjonen landet står i, må Finnmark landforsvar (FLF) kansellere årets utgave av «åpen dag» på Porsangmoen (GP).

Åpen dag ble sist arrangert i august 2019, med «GP halvmaraton» og «GP-mila» I tillegg ble det servert mat og drikke, det ble fisket, militært materiell ble utstilt og det ble gjennomført demonstrasjoner av blant annet hvordan pansrede kjøretøy som har havarert berges, forteller sjef for FLF, oberst Tomas Beck. Arrangementet var en suksess med mange besøkende til leiren.

I år skulle dagen vært avholdt i slutten av august. Beck synes det er vemodig, og samtidig helt nødvendig, at arrangementet kanselleres. Vi må alle ta ansvar for å hindre spredning av Covid-19-viruset. Det sier seg selv at vi i FLF ikke kan bidra til å skape store folkeansamlinger slik situasjonen er nå. Når verden har fått kontroll på viruset, vil vi se nærmere på hvordan vi skal forholde oss til en videreføring av åpen dag på GP, sier han.

Tomas Beck.jpg

Sjef for Finnmark landforsvar, Tomas Beck, synes det er vemodig og nødvendig å kansellere årets utgave av åpen dag på GP.