Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Velg språk: Bokmål Samisk
A A A
Logo PIU

PIU informerer

Kort om næringslivet i Porsanger

Porsanger har et robust næringsliv. Vi har et vidt spekter av små og mellomstore selskaper, men har ikke de store hjørnesteinsbedriftene. Ifølge målinger kan vi bli bedre på lønnsomhet.

Porsanger i utvikling skal bidra til å bevare eksisterende- og skape nye abeidsplasser. På denne siden skal vi i 2012 presentere hvordan bedrifter som søker og får innvilget tilskudd til etablering, utvikling eller investering. Vi vil også presentere kurs og prosjekter som er ment å være utviklingsskapende.

Vi vil blant annet arrangere utviklingskurs for små og mellomnstore bedrifter, samt styrekompetansekurs og Porsangervertkurs i 2012.

Under viser vi en graf fra "Nærings NM" 2011, der vi ser en oversikt over Norges omstillingskommuner. Porsanger ligger midt på treet og gjør det ganske bra. Vi har et robust næringsliv bestående av små og mellomstore bedrifter. PIU vil jobbe for bedre lønnsomhet og økning i antallet arnbeidsplasser og dermed produksjon/salg. Hvordan kan du som bedriftseier arbeide for å øke lønnsomhet og antall ansatte?

 næringsNM.pngModell 1. Nærings NM

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk