Buffet lokal matKurset vil omfatte menyskriving, tllbereding av lam, hvitfisk, fjellfisk, reinkjøtt og bruk av lokale urter, lokale potetsorter og grønnsaker. Det vil bli gitt opplæring i vakumering og bruk av dampovn i tilberedning av disse produktene. Det vil også bli gitt en kort innføring av sous-vide metoden, som er tilberedning av vakumerte produkter i dampovn på lav temperatur.

Det er mulighet for lokale produsenter å tilberede egne råvarer for egen bedrift, samt kjøpe produkter som kurset tilbereder og ta med hjem til bruk i egen virksomhet.

Kurset avsluttes med et bedre måltid, der deltakerne inntar  selvproduserte retter.

Kurset arrangeres i Lakselv 14. og 15. januar 2011, og koster kr 800,- pr. person.

Påmelding til PIU ved Gro Skanke eller Frank Seppola innen 15.desember . Du kan også ringe 784 60 489/419.

OBS: Begrenset antall plasser og bindende påmelding!