A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy Språk Språk
 
Hvordan komme i kontakt med fastlege ved hjelp av pålogging på nett

Nå kan du ha kontakt med fastlegen på nett.

Legestasjonen i Lakselv tar i bruk nytt meldingssystem

Nå har du mulighet for å komme i kontakt med fastlegen via nettet.  Helsenorge.no gir deg mulighet til å bestille resepter, sende spørsmål til legen og via meldingsfunksjonen også be om legetime.  E-konsultasjon gir deg en enkel og trygg kommunikasjonskanal til fastlegen og legekontoret når du trenger helsehjelp som ikke er akutt, Helserespons som brukes i dag vil etter hvert bli borte.

Legestasjonen i Lakselv tar i bruk ett nytt meldingssystem. Ved å logge deg inn på helsenorge.no kan du bestille resepter og sende spørsmål til legen slik som før.  Disse tjenestene er gratis for deg som bruker av systemet.  Du vil få tilbakemelding og svar på sms, og da kan du logge deg inn på helsenorge.no for å lese svaret. Vi anbefaler også at dere laster ned en app på telefonen som heter helsenorge.no.

Dette erstatter Helserespons som legestasjonen har hatt lenge.  Men selvsagt alle er likevel velkommen til å ringe legestasjonen fortsatt, men å bruke nettet til kontakt vil gjøre at alle vil kunne få raskere svar.

For å lese mer om dette så går du til nettstedet helsenorge.no Helsenorge.no har også egen brukerstøtte for de som trenger hjelp til å tjenesten i bruk, telefonnummeret dit er 800 43573.

Tips en venn Skriv ut