A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy Språk Språk
 

Deaivvadanbáiki (Møteplassen)

Ođđaseamos ođđasat nuoraide

Lassin gielddastivrra mearrádussii juolludit ruđaid nuoraide, leat earát maid juolludan ruđaid.

 

 

 

 

 

 

 

Penger til Ungdommens møteplass
Sparebank1 Nord Norge har gjennom sitt gavefond gitt 75 000 kroner til prosjektet ”Porsangerstua -ungdommens møteplass”.  Dette etter en søknad fra PIAS i vår.
Den høytidlige overrekkelsen av pengene ble gjort på et arbeidsmøte interiørgruppa hadde onsdag 23.juni, der lokalbanksjef Sonja Irene Nordsletta var på besøk. Hun var imponert over planene, der det skal bli plass  til kafè, spillerom, diskotek, biljardavdeling samt en skravlekrok.  Pengene vil gå til innkjøp av inventar til møteplassen, og er et kjempeviktig bidrag for at vi skal få satt i stand Porsangerstua slik ungdommen ønsker.

Interiørarkitekt Inger-Lise Eieland er medhjelper på valg av løsninger på interiør , i samarbeid med arbeidsgruppa  for interiør.
Etter planen skal oppussinga starte opp i uke 27 og da skal hele Porsangerstua males i lyse farger. Malearbeidet vil bli utført av ungdommer på sommerjobb. Ca 250 000 kroner vil bli brukt på oppussing og innkjøp av nytt inventar.
Målet er at vi skal greie å få til åpning av Møteplassen ca 1.september.
Ungdommens møteplass er et tiltak Porsanger Kommune har bevilget penger til over en 4 års periode. Ungdommens møteplass er tenkt å være et sted der unge kan møtes på ettermiddag og kveldstid i en trygg ramme.
 PIAS har fått oppdraget med å drifte tilbudet,  og skal sammen med ungdom få til et innhold som er i tråd med det ungdom ønsker seg.
Nå har det vært en arbeidsgruppe bestående av 8 ungdommer som har sett på hva som skal være innholdet på møteplassen. Denne gruppa har hatt 5 arbeidsmøter gjennom våren for å komme dit vi er i dag.
Tips en venn Skriv ut