Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Velg språk: Bokmål Samisk
A A A
eFaktura logo

Bedre service overfor deg som kjøper våre tjenester.

Porsanger kommune tilbyr nå eFaktura.

Porsanger kommune tilbyr nå eFaktura til deg som kjøper tjenester av oss. Med en eFaktura får du regningen ferdig utfylt rett i din nettbank. I nettbanken har du full kontroll over betalte og ubetalte regninger - uansett hvor i verden du befinner deg. I tillegg er du med på å spare miljøet gjennom færre utskrevne papirfakturaer.
eFaktura_lommebokbilde
Porsanger kommune tilbyr nå eFaktura til deg som kjøper tjenester av oss. Dette kan gjelde betaling for barnehageplasser, SFO plasser, husleier, kommunale eiendomsavgifter osv. Med en eFaktura får du regningen ferdig utfylt rett i din nettbank, og godkjenner denne med ett klikk. Disse fakturaene blir liggende i din nettbank i 16 måneder, og du har dermed full kontroll over betalte og ubetalte regninger overfor Porsanger kommune. Behovene våre er forskjellige, derfor er eFaktura tilpasset forbrukernes ønsker.
Regningene sendes deg ferdig utfylt til godkjenning i nettbanken i stedenfor i postkassen, og du slipper å bruke unødvendig tid på inntasting av lange KID- og kontonumre. Du kan selvsagt gjøre egne endringer før du godkjenner betalingen. eFaktura avtale inngår du i nettbanken enten ved å gå inn på eFakturas tilbyderliste, eller ved å si "ja takk til eFaktura" neste gang du betaler en regning til Porsanger kommune. Du kan også kombinere eFaktura med avtalegiro. For de som bruker avtalegiro i dag så fortsetter vi selvsagt med det tilbudet.
Har du spørsmål så er det bare å ta kontakt med din bankforbindelse eller med plan- og økonomiavdelingen i Porsanger kommune.
Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk