Sist oppdatert 23. okt. 2020 kl. 14:55

Om testing for korona/Covid-19 i Porsanger

Ta kontakt med legestasjonen, telefon 78 46 00 40 mellom kl. 09.00 - 14.00 på hverdager for å få avtale om testing for Covid-19. 

Les mer ...
A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy Språk Språk
 
Gå for et hav av muligheter - bli digital bøssebærer

Bli bøssebærer du også

Porsanger kommunes digitale bøsse

05. oktober 2020 - 28. november 2020

Det finnes et hav av muligheter for å bli med på årets TV-aksjon! På grunn av koronapandemien skal bøssebærerne våre i år samle inn penger digitalt. Det betyr at du kan bli digital bøssebærer.

Registrer deg her og vær med på den viktige kampen mot plast i havet.

Ønsker du å bidra?

Informasjon til giver

Å gi på en digital bøsse er veldig enkelt. Privatpersoner og lag og foreninger rundt om i landet har nå opprettet en egen digital bøsse, og det dukker opp nye digitale bøsser hver dag. Bøssene fungerer som en innsamlingsside på nettet som du kan gå inn å betale på.

De digitale bøssebærerne vil bli oppfordret til å ta kontakt med familie, venner og naboer for å spørre om de har lyst å gi på bøssa de har opprettet.

Her kan du søke opp alle digitale bøsser: spleis.no/bosser

Du som giver kan gi en valgfri sum med bankkort eller Vipps. Alle bidrag er anonyme, men om du ønsker kan du velge å skrive navnet ditt på giverlista til bøssebæreren. Når du har gitt, vil du få tilsendt en kvittering for bidraget ditt. Du kan også tipse egne venner og kjente om at du har gitt på en digital bøsse og oppfordre dem til å gjøre det samme.

Bli bøssebærer

Om du ikke vil vente med at noen du kjenner tar kontakt, kan du finne bøsser registrert på ditt nærområde fra og med 5. oktober. Om det ikke finnes noen bøsser i din kommune, får du muligheten til å bli kommunens aller første digitale bøssebærer – vi håper du har lyst til å ta denne utfordringen!