Informasjon til giver

Å gi på en digital bøsse er veldig enkelt. Privatpersoner og lag og foreninger rundt om i landet har nå opprettet en egen digital bøsse, og det dukker opp nye digitale bøsser hver dag. Bøssene fungerer som en innsamlingsside på nettet som du kan gå inn å betale på.

De digitale bøssebærerne vil bli oppfordret til å ta kontakt med familie, venner og naboer for å spørre om de har lyst å gi på bøssa de har opprettet.

Her kan du søke opp alle digitale bøsser: spleis.no/bosser

Du som giver kan gi en valgfri sum med bankkort eller Vipps. Alle bidrag er anonyme, men om du ønsker kan du velge å skrive navnet ditt på giverlista til bøssebæreren. Når du har gitt, vil du få tilsendt en kvittering for bidraget ditt. Du kan også tipse egne venner og kjente om at du har gitt på en digital bøsse og oppfordre dem til å gjøre det samme.

Bli bøssebærer

Om du ikke vil vente med at noen du kjenner tar kontakt, kan du finne bøsser registrert på ditt nærområde fra og med 5. oktober. Om det ikke finnes noen bøsser i din kommune, får du muligheten til å bli kommunens aller første digitale bøssebærer – vi håper du har lyst til å ta denne utfordringen!