Seminaret var ved Tana Videregående skole i sammarbeid med Fylkesmannen i Finnmark, landbruksavdelingen.
Ailen Skogeng fra Lofoten gav en presentasjon av hva de har fått til av økt verdiskapning gjennom varemerkenavnet Lofotlam.
Frode Kristensen som er ansatt i KSL matmerk gav en lærerik innføring i hvilke merkeordninger som Matmerk har, og viktigte momenter for logistikk og distribusjon.
Stig Ulvag som jobber ved Bioforsk Nord og Nordnorsk kompetansesenter for småskala mat, fortalte om hvilke tilbud de kan gi til småskalamatbedrifter.
Rune Olsen ved Innovasjon Norge sitt kontor i Alta fortalte om spennende Designprosjekt i regi av Innovasjon Norge i Finnmark.
Margit Mathisen fra Rydningen gård fortalte om gården, videreforedlingskjøkkenet og "En smak av Porsanger".
Åse Vøllestad som har ansvaret for satsingen på småskala matproduksjon ved Fylkesmannen i Finnmark, landbruksavdelingen og Marit Sundt som jobber med småskalamat ved Tana videregående skole var også tilstede.