A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy Språk Språk
 
operaen-i-oslo-06_photo-erik-berg (1)

Vinn tur til Oslo og billetter til Operaen!

Vil du vinne tur til Oslo og billetter til La traviata? Delta på vår quiz og nominer to innbyggere i Porsanger som ikke har vært i operaen tidligere og som du mener fortjener det! 

Invitasjonen fra Den norske Opera og Ballett

I år feirer Operaen i Oslo 10 år, og den 14. april inviterer Den Norske Opera & Ballett inn publikum som ennå ikke har opplevd en forestilling i vårt alles operahus. På programmet står La traviata, verdens mest spilte opera. Vi ønsker å gi hele Norge muligheten til å delta på feiringen. Derfor tilbyr vi alle kommuner to gratisbilletter til forestillingen, og gir dere anledning til å gi disse til to fra deres kommune som ennå ikke har opplevd opera eller ballett hos oss. Ordfører er også hjertelig velkommen til å bli med og ledsage de utvalgte. NRK har omtalt tilbudet i en artikkel som kan leses her. 

Arrangementet inngår i en storsatsning med NRK, med storstilt studiosending fra foajeen og overføring av forestillingen direkte på NRK TV. I tillegg vil NRK vise livet i Operaen "minutt for minutt" hele denne dagen.

Praktisk informasjon

Formannskapet i Porsanger har besluttet å dekke reise og opphold for to personer i Oslo for å overvære forestillingen, og Porsanger kommune inviterer til å nominere en kandidat som bor i Porsanger og som ikke har vært i operaen tidligere. Du kan nominere deg selv eller noen du mener fortjener det lille ekstra. Vedkommende kan ta med seg den han eller hun ønsker. NB! Den som nomineres må vite at han eller hun har anledning til å reise til Oslo helga 14. april.

Quiz

Siden det er påske ønsker vi å utforde de som vil delta med en liten quiz som tar utgangspunkrt i nettsida vår, og ber deg svare på følgende spørsmål:

  1. Hvor finner du «postlistesøk» på Porsanger kommunes hjemmeside?
  2. Hos Porsanger kommune kan du bestille time for å avtale møte med saksbehandler. Hvilke avdeling(er) har åpnet for denne muligheten?
  3.  På hjemmesiden til Porsanger kommune finner du en aktivitetskalender. Hva skjer i Porsanger 23.05.2018?
  4. Hvilken faregrad varsles på snøskred i Finnmark?

Send ditt svar og forslag til kandidater på e-post innen 3. april 2018. 

Da gjenstår å ønske alle våre innbyggere en riktig god påske fra ordfører og formannskap :)

Tips en venn Skriv ut