En gründer eller bedrift hos oss har alltid vårt team på fem personer i ryggen, og et stort nettverk. Et nettverk som vokser og vokser. Vi ønsker å gi det beste av det beste til våre gründere og målbedrifter, og bidra til næringsutviklingen i våre vertskommuner. Vi server næringslivet i Tana, Nesseby, Porsanger, Kautokeino og Karasjok.

Mikkel J.Sara ble ansatt som bedriftsrådgiver ved vår node i Karasjok tidligere i vår. Mikkel er selv gründer med solid digital kompetanse som vil styrke vårt team på fem personer i næringshagen. På vår node i Kautokeino jobber Antje som har jobbet i bank og har erfaring fra reiselivet og cruisebransjen. I Porsanger er det Svein som holder fortet. Han har lang erfaring fra mediebransjen, journalistikk og medierådgivning. Morten tar seg av to kommuner, Nesseby og Tana. Han har vært gründer selv, og har erfaring fra hotell, restaurant og detaljhandelen. På hovedkontoret i Tana har jeg, Solveig som er daglig leder, min kontorpult. Hun har jobbet med næringsutvikling hele arbeidslivet, og har erfaring som leder og fra landbruket.

Selv om de fem ansatte er fordelt på fem kommuner og de fysiske avstandene er store, har de gode interne kommunikasjonslinjer. De har faste frokostmøter på digitale kanaler  og møtes fysisk flere ganger i året. Så en gründer eller bedrift hos oss har alltid vårt team på fem personer i ryggen, og du vil få spisskompetansen du har behov for – enten det er rådgivning, nettverk eller viderekobling til virkemiddelapparatet og FoU. Vi er åpen for alle gründere og bedrifter i vår region – bare ta kontakt.
 
PS! Vil du vite mer om hva en næringshage er? Se denne korte forklaringsvideoen: klikk her!