A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy Språk Språk
 
Fremsiden av Fagertun barnehage

Fagertun barnehage

Fagertun barnehage er en privat barnehage som eies av 11 bedrifter i Lakselv. Barnehagen ble stiftet i 1986, og ble overtatt av Porsanger bedriftsbarnehage AS i 1992. 

Fagertun barnehage er en liten og trivelig barnehage, med to avdelinger. En småbarns avdeling 1 – 3 år, og en avdeling for barn 3 – 6 år. Vi har ett flott, variert og utfordrende uteområde, med skog, fotballbane, bålplass, grillhytte og en stor akebakke. Barnehagen har fin beliggenhet i utkanten av Smørstadbrinken, med gangavstand til myr, elv, skog og sentrum.

Her hos oss legger vi vekt på å skape en god hverdag for barna der omsorg trygghet og vennskap er verdier som står sentralt.
Vi vil være tydelige og nærværende voksne for barna, og gi dem trygge rammer i hverdagen. Fagertun skal være ett godt sted å være både for små og store.

Natur og miljø er vårt fokusområde, og vi legger vekt på gode naturopplevelser året rundt.  Vi drar også på turer andre steder i vår flotte kommune. Tur til sjøen og isfisketur om vinteren, er faste turer hvert år.

Vi er også opptatt av at barna skal få et variert og ernæringsmessig riktig kosthold i barnehagen. Alle måltider, frokost, lunsj og fruktmåltid inkludert i kostprisen, barna trenger ikke ha med matpakke i barnehagen. 

Kontaktinformasjon

Adresse: Fagertun barnehage,
               Heggeveien 7,
               9700 Lakselv

Telefon: 78 46 20 63
Fax: 78 46 35 70
E-post: fagertun@barnehage.no

Daglig leder: Trine Pedersen Trane
 

Åpningstider

Alle hverdager kl. 0700 - 1630.

Foreldrebetaling:

Private barnhager fastsetter selv sin foreldrebetaling, kontakt barnehagen om dette.

Søknadsfrist

Porsanger kommune har samordnet opptak til kommunale og private barnehager. Frist for søknad er 1. april hvert år. Søknaden sendes: Porsanger kommune, Kultur- og oppvekstavdelingen, Rådhuset, 9712 Lakselv. Det er mulig for den enkelte å søke om plass i barnehagen utenom samordnet opptak, kontakt barnehagen direkte.