Mulighetene for fantastiske opplevelser finner du i Porsanger

I kommunesenteret Lakselv finner vi Banak flyplass - North Cape Airport - som har Norges 3.lengste rullebane. Flyplassen kan ta i mot alle flytyper, og daglig er det  avganger til Tromsø. Fra Lakselv når du med andre ord de fleste destinasjoner i verden. Oslo er eksempelvis bare tre timer unna.

Det finnes 300 registrerte foretak, og det er bredbåndsdekning for store deler av kommunen. Lakselv er et senter for handel og arrangementer i Finnmark. I tillegg er Lakselv et naturlig kurs- og konferansesenter i Finnmark siden vi ligger midt i fylket. Det finnes også mulighet for videokonferanser.

Hvert år besøker 200.000 turister kommunen. I primærnæringene er det stor satsning innen havbruk mot det internasjonale marked. Vi er den 4. største jordbrukskommunen i Finnmark, og reindrifta har 16.000 rein på beite her om sommeren. Porsanger strekker seg fra vidde til hav og byr på et "Finnmark i miniatyr". Vi har nasjonalpark med verdens nordligste furuskog, 3 gode lakseelver, bortimot 5.000 fiskevann og verdens nordligste skjærgård.