A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy Språk Språk
 
Perletur

hva med en #perletur i en naturperle?

Perletur. Smak på ordet. Det er nettopp det vi vil Finnmarks nye turkassetrim skal være. Et kjede med perler av turopplevelser der hele fylket er med. Perletur er et samarbeid på kryss og tvers i hele Finnmark. Fra innerst til ytterst. Fra vidda til fjæra. Fra nærturene til fjelltoppene. Fra vest til øst. Nettopp det er Perletur. En turkassetrim med turer som passer for alle, og som skal gjøre det enda mer fristende for fastboende og tilreisende å dra på tur i vårt allsidige fylke.

 

Porsanger kommune har flotte merkede turer som ligger som perler på en snor. 11 av disse turene er valgt ut til å være perleturer: Bringnes, Hestnesfjellet, Silfarvárri, Časkilvárri, Stalločohkka, Meardevárri, Nuorttat Njeaiddan, Stuorra Binalvárri, Uhca Jeahkir, Roddenes natursti og Stabbursnes natur- og kultursti. Kravet for å oppnå det populære premiekruset er et at minst 7 turer besøkes.

Du kan registrere deg som bruker på www.perletur.no. Om du går minst 7 av turene, er du kvalifisert til et vakkert perleturkrus.

Tips en venn Skriv ut