Eksempelbilde søknadskjema

Kulturmidler - nytt digitalt søknadskjema

04. 04 2018

Porsanger kommune har stort fokus på digitalisering og effektivisering. Derfor ønsker kommunen at du i størst mulig grad sender dine søknadsskjemer digitalt. Nytt digitalt søknadskjema for kulturmidler er nå klart for bruk!

Samisk språksenter

Dieđahus - melding: Samiske frasebøker i app-versjon

19. 12 2017

De samiske frasebøkene er lansert i ny app.

Juovllat mumenleagis

Jul i mummidalen

Juovllat mumenleagis

17. 11 2017

BOVDEHUS – JUOVLLAT MUMENLEAGIS
Sámi giella– ja kulturguovddáš bovde buohkaid geahččat guhkesfilmma Juovllat mumenleagis 25.11.17 dii. 15.00 Leavnnja kinos. Filbma lea davvisámegillii.

Eambbo dieđut filmmá birra: filmweb.no

Kurs i samisk som fremmedspråk: Lytting og muntlig kommunikasjon 10 stp

15. 11 2017

Samisk språk- og kultursenter starter kurs i samisk som fremmedspråk , lytting og muntlig kommunikasjon i uke 3 2018. Kurset er på 65 timer og har fokus på lytting og muntlig kommunikasjon, tekstforståelse og fordypelse i noen temaer. Kurset følger samme studieplan som kurset i lytting og muntlig kommunikasjon til UiT Norges arktiske universitet (SAM-1034 Samisk som fremmedspråk: Lytting og muntlig kommunikasjon – 10 studiepoeng (stp).) slik at de som ønsker kan ta eksamen ved UiT.

Norske flagg

Frigjøringsdagen og Veteranenes dag 8. mai

02. 05 2017

Markeringen av Norges frigjøringsdag, og hedre alle våre veteraner og deres innsats for Norge. Arrangementet gjennomføres i samarbeid mellom Porsanger kommune, Finnmark heimevernsdistrikt 17 og Porsanger menighet.

Porsanger språk-og kultursenter, stående

Samisk språk og kultursenter flytter inn i nye lokaler.

21. 04 2017

Dagen i dag er en merkedag for  Samisk språk -og kultursenter i Porsanger.

Samisk som fremmedspråk: Innføringskurs 1

SAM-1031 20 stp

18. 04 2017

Samiskkurs i Porsanger

23. 03 2017

Har du lyst til å lære samisk? Samisk språk-og kultursenter i Porsanger kjører i gang med nytt kurs til høsten. Ta kontakt allerede nå om du er interessert!