A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy Språk Språk
 
ark9a_100x68

Porsanger - et Finnmark i miniatyr

Opplev Porsanger!

Naturen og severdighetene er storslåtte og mange. En reise i gjennom Porsanger er en reise igjennom tid, kultur og natur. Her finnes synlige rester fra istiden, tre storslåtte lakseelver, naturreservat og muligheter for aktiviteter sommer som vinter.

Visit Porsanger

Vil du se nordlyset, dra på scooter- eller trekkhund-safari, eller kanskje prøve isfiske? Interessert i å oppleve tradisjonell samisk kultur? Eller kanskje du ønsker en rolig skitur i en kommune som kan tilby både fjell, vidde, skog og sjø? Visit Porsanger hjelper deg å sette sammen en personlig aktivitetspakke som kan gi en uforglemmelig opplevelse. Har du spørsmål eller ønsker et tilbud, kontakt Visit Porsanger via linkene nedenfor.   

Laksefiske

Porsanger har 3 gode lakseelver - Lakselva, Børselva og Stabburselva. Alle elvene har gode bestander av laks, sjøørret og sjørøye. Guidede turer kan man få i alle elvene, hvor servering, bruk av elvebåt eller overnatting i lavvo er aktuelle alternativer.

Natur og severdigheter

Porsanger kommune har mange særegne og flotte lokaliteter, og det er mulig å få guidede turer til de fleste. Eksempler på severdigheter er Stabbursfossen, steintrollene i Trollholmsund, Silfar canyon ved Børselv, strandvollene på Roddenes, eller Reinøya. Kanotur i Vieksa, båtturer på fjorden eller fuglekikking på Stabbursnes er også fine muligheter.

For mer informasjon og filmklipp fra Porsanger, kan du lese denne artikkelen på kommunens hjemmeside.


Turistinformasjon:

RidduDuottarMuseum

I Porsanger – Aktuelle arrangementer i Porsanger

 

Opplev Finnmark med utgangspunkt i midten - Porsanger!