I forbindelse med de Arktiske matdager 2007, vil det også denne gangen arrangeres festbuffet på Lakselv hotell.

Tema denne gang er "Fra hav og fjordlandet Porsanger". Råvarene til festbufféen vil være fisk, skalldyr, lam og kalv levert av matprodusenter i Porsanger kommune.

Roy Magne BerglundAnsvarlig for meny og tilberedning vil  være Roy Magne Berglund, som i 2004 ble kåret til Årets kjøkkensjef. Han har vært på det norske kokkelandslaget, og driver i dag sin egen restaurant "Du Verden" i Svolvær. Han har i alle år hatt et samarbeid med Arne Brimi og hospiterer på Vianvang etter behov. Berglund er kjent for å bruke lokale råvarer, og er spesielt opptatt av fisk og lofotlam som også er hovedingrediensene i hans restaurant.

Berglund hadde ansvaret for festbufféen også i 2005, og vi kan derfor av erfaring garantere at det er kulinariske retter som serveres på årets festbuffe.

Billetter til festbufféen er allerede lagt ut for salg hos Porsanger Vertshus, Loftet brukt og antikk og hos Arctic Avtive. Billettene koster kr. 550.- pr. billett frem til jul. Etter jul er prisen kr. 595.- pr. billett.

Informasjon om andre aktiviteter under de Arktiske matdager vil komme i løpet av januar.