Som en oppfølging av kommunestyrets vedtak om at Porsanger skal være et demensvennlig samfunn, tilbys lokale bedrifter nå opplæring i demens.

Porsanger kommune og Nasjonalforeningen for folkehelsen inviterer med dette lokale bedrifter til å delta på kurs om demens og hva ansatte kan bidra med for å få Porsanger kommune til å bli et mer demens vennlig samfunn.

Kurset vil gi deltakerne en større kunnskap rundt demens og bidra til at personer med demens får en økt støtte og forståelse i lokal samfunnet.

Kurset vil gjennomføres i kommunestyresalen tirsdag 22. mai 2018. Det gjennomføres 2 likelydende kurs, henholdsvis kl 1030 - 1200 og 1300-1430, slik at bedrifter kan delta med så mange ansatte som mulig.

Det vil på hver av puljene gjennomføres 1time forelesning i regi av kommunens demensteam og deretter setets av 30 minutter til spørsmål og refleksjon fra deltakerne.

Kurset er gratis og det blir enkel servering.

Påmeldinger på e-post christina.korslund@porsanger.kommune.no eller sms til mobil 40460623 innen 20.5.18. Husk å oppgi antall deltakere og hvilken pulje det ønskes deltatt i.