Det er fantastisk meny som nå er satt i sammen av årets kjøkkensjef i Norge i 2004, Roy Magne Berglund og Kokkenes mesterlaug i Finnmark.

festmiddag 8

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er den endelige menyen til festmiddagene

Skalldyr

  • Blåskjell og tomat concasse, aubergine og hvitløk salat 
  • Håndpillede reker med lime mango, avocado og koriander
  • Kongekrabbe riette på bruschetta 
  • Salat på potet chips, baby leaves og pochert kongekrabbe

Fisk, rød

  • Røyket laks med guakamole
  • Poschert Ishavsrøye med sitron, sort pepper og pepperot

 Fisk, hvit 

  • Potetkrem med spinat og røkt hyse brandad 
  • Cheviche på fersk hvit fisk med lime chili og ingefær
  • Confitert kveite med kummin og gulrotpuré med brønnkarse 
  • Klippfisk / tørrfisk på bruschetta med oliventapenade, tomatsaus og bressert løk
  • Tørrfisksalt

Varmt

  • Cioppino fisk og skalldyrsgryte med fiskemousse i wonton 
  • Frityr stekt fisk & kråkebolle "tempura" 
  • Stekte fileter av ørret med sennep og basilikum 
  • Panerte og friterte salt/klippfiskboller med aioli

Kjøtt 

  • "Pot au feu" med elg og lam 
  • Salt bakt reinsdyr 
  • Poschert og stekt rypebryst med pastinakk krem og syltet sopp 
  • Poschert reinsdyrbog
  • Syrlig honninglasert bokna lammelår
  • Spelsau

Dessert 

  • Sjokolade fudge
  • Omelett "surprice" a la Lakselv
  • Appelsin og sitronterte med nøttemarengs
  • Rabarbrakompott med kardemommekrust og vaniljesaus
  • Ostekake
  • Krem brulee

 Brød

  • Landbrød med honning og spelt
  • Bondebrød med musli
  • Franske baguetter / foccacia med lokale urter
  • Kornbrød 
  • Godt salt smør