Det er fantastisk meny som nå er satt i sammen av årets kjøkkensjef i
Norge i 2004, Roy Magne Berglund og Kokkenes mesterlaug i Finnmark.
Her er den endelige menyen til festmiddagene
Skalldyr
- Blåskjell og tomat concasse, aubergine og hvitløk salat
- Håndpillede reker med lime mango, avocado og koriander
- Kongekrabbe riette på bruschetta
- Salat på potet chips, baby leaves og pochert kongekrabbe
Fisk, rød
- Røyket laks med guakamole
- Poschert Ishavsrøye med sitron, sort pepper og pepperot
Fisk, hvit
- Potetkrem med spinat og røkt hyse brandad
- Cheviche på fersk hvit fisk med lime chili og ingefær
- Confitert kveite med kummin og gulrotpuré med brønnkarse
- Klippfisk / tørrfisk på bruschetta med oliventapenade, tomatsaus og bressert løk
- Tørrfisksalt
Varmt
- Cioppino fisk og skalldyrsgryte med fiskemousse i wonton
- Frityr stekt fisk & kråkebolle "tempura"
- Stekte fileter av ørret med sennep og basilikum
- Panerte og friterte salt/klippfiskboller med aioli
Kjøtt
- "Pot au feu" med elg og lam
- Salt bakt reinsdyr
- Poschert og stekt rypebryst med pastinakk krem og syltet sopp
- Poschert reinsdyrbog
- Syrlig honninglasert bokna lammelår
- Spelsau
Dessert
- Sjokolade fudge
- Omelett "surprice" a la Lakselv
- Appelsin og sitronterte med nøttemarengs
- Rabarbrakompott med kardemommekrust og vaniljesaus
- Ostekake
- Krem brulee
Brød
- Landbrød med honning og spelt
- Bondebrød med musli
- Franske baguetter / foccacia med lokale urter
- Kornbrød
- Godt salt smør