Porsanger kommune ønsker å være brukervennlig og informativ ovenfor befolkningen ved å være tilgjengelig på Internett. Vi kan tilby bl.a. postjournalen og innkallinger/referater fra kommunestyret i kommunens offentlige journal.

Postjournal
Porsanger kommunes offentlige postjournal inneholder all inn og utgående korrespondanse som blir journalført i kommunens sak/arkiv system.  Journalen vil normalt være tilgjengelig tre arbeidsdager etter at inn- og utgående brev er registrert.
 
Journalen inneholder også korrespondanse som er underlagt taushetsplikt i lov eller medhold av lov.. Det skal ikke røpes personopplysninger i journalen, men etter offentlighetsloven har publikum krav på å få vite hva saken omhandler, men ikke hvem som er part eller involvert i saken. Det er disse opplysningene som vil være sladdet med stjerne *** i journalen.
 
Ønsker du innsyn i dokumenter, kan du be om å få kopi av dokumentene på e-post. Dette gjøres ved å sende inn e-post til postmottaket i kommunen. Du kan også møte opp perosnlig på Rådhuset og be om innsyn. Møter du opp kan du bli bedt om legitimasjon.
 
Klikk her for å bestille innsyn i sak/dokument.

Politikk
I oversikt over politiske råd og utvalg vil du få frem innkallinger, innstillinger og referater. Disse behøver du ikke bestille, med mindre de er unntatt offentlighet.

E-postadresse Postmottaket: postmottak@porsanger.kommune.no