
Mandag 24.-tirsdag 25.januar MATKURS Kl 0900-1630
- Kurs i markedsorientert produktutvikling. Mer info finnes her: Kjøttforedling
- Kursholder: Neil Lupton.
- Påmelding.
- Sted: Kurssenteret, Lakselv
Tirsdag 25.januar NÅTID- FREMTID kl 1600-18.30
- Åpning av hundreårsmarkeringen Norge 1905-2005. Se egen artikkel: Åpner feiring
- Fremtidsmuligheter for lokale råvarer. Eksempler fra Hattfjelldalen v/Ellen Schjølberg og Hege Dalen.
- Smaksprøver i gammen.
- Åpent for alle.
- Gratis.
- Sted: Kurssenteret og gammen utenfor.
Onsdag 26.-torsdag 27.januar MATKURS kl 0900-1630
- Kurs i kreativ produktutvikling for serveringsbedrifter. Se egen artikkel Menyer av tradisjonsmat
- Kursholder: Neil Lupton.
- Påmelding
- Sted: Kurssenteret
Onsdag 26.januar AQUAVIT OG VIN KURS kl 1900
- Kurs i samarbeid med Vinmonopolet i Lakselv.
- Norges eneste autoriserte destillatør, Halvor Heuch, kommer. Se egen artikkel om Halvor Heuch
- Aldersgrense 20 år.
- Inngang kr 180,- inkl. smaksprøver.
- Sted: Same Same
Torsdag 27.januar HISTORISK AFTEN kl 16.30-20
- Foredrag om kvænsk og samisk mattradisjon.
- Servering av lokale kulturelle matretter laget av deltakerene på matkursene.
- Lokalt kulturelt innslag.
- Åpent for alle.
- Inngang kr 150,- inkl. smaksbiter.
- Sted: Kurssenteret, spisesalen
- For mer informasjon se egen artikkel - Historisk aften
Fredag 28.januar og lørdag 29.januar FESTMIDDAG kl 2000
- Festbuffet laget av lokale råvarer fra Porsanger.
- Tilberedt av årets kjøkkensjef i 2004, Roy Magne Berglund fra Lofoten og Kokkenes Mesterlaug i Finnmark. Les mer om Roy Magne Berglund i egen artikkel .
- Bordbestilling: Lakselv hotell tlf 78 46 54 00 eller hotell@laxelv.no
- Sted: Lakselv hotell.
- Åpent for alle.
- Pris kr 445,-
Gjennom hele uke 4 ANDRE TING
- Noen kafeer serverer spesielle matretter med lokale råvarer.
- Noen dagligvarebutikker har spesielle matvaretilbud.