plakat  2005

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mandag 24.-tirsdag 25.januar MATKURS Kl 0900-1630

  • Kurs i markedsorientert produktutvikling. Mer info finnes her: Kjøttforedling
  • Kursholder: Neil Lupton.
  • Påmelding.
  • Sted: Kurssenteret, Lakselv

Tirsdag 25.januar NÅTID- FREMTID kl 1600-18.30

  • Åpning av hundreårsmarkeringen Norge 1905-2005. Se egen artikkel: Åpner feiring
  • Fremtidsmuligheter for lokale råvarer. Eksempler fra Hattfjelldalen v/Ellen Schjølberg og Hege Dalen.
  • Smaksprøver i gammen.
  • Åpent for alle.
  • Gratis.
  • Sted: Kurssenteret og gammen utenfor.

Onsdag 26.-torsdag 27.januar MATKURS kl 0900-1630

  • Kurs i kreativ produktutvikling for serveringsbedrifter.  Se egen artikkel Menyer av tradisjonsmat
  • Kursholder: Neil Lupton.
  • Påmelding
  • Sted: Kurssenteret

Onsdag 26.januar AQUAVIT OG VIN KURS kl 1900

  • Kurs i samarbeid med Vinmonopolet i Lakselv.
  • Norges eneste autoriserte destillatør, Halvor Heuch, kommer. Se egen artikkel om Halvor Heuch
  • Aldersgrense 20 år.
  • Inngang kr 180,- inkl. smaksprøver.
  • Sted: Same Same

Torsdag 27.januar HISTORISK AFTEN kl 16.30-20

  • Foredrag om kvænsk og samisk mattradisjon.
  • Servering av lokale kulturelle matretter laget av deltakerene på matkursene.
  • Lokalt kulturelt innslag.
  • Åpent for alle.
  • Inngang kr 150,- inkl. smaksbiter.
  • Sted: Kurssenteret, spisesalen
  • For mer informasjon se egen artikkel - Historisk aften

Fredag 28.januar og lørdag 29.januar FESTMIDDAG kl 2000

  • Festbuffet laget av lokale råvarer fra Porsanger.
  • Tilberedt av årets kjøkkensjef i 2004, Roy Magne Berglund fra Lofoten og Kokkenes Mesterlaug i Finnmark. Les mer om Roy Magne Berglund i egen artikkel .
  • Bordbestilling: Lakselv hotell tlf 78 46 54 00 eller hotell@laxelv.no
  • Sted: Lakselv hotell.
  • Åpent for alle.
  •  Pris kr 445,-

Gjennom hele uke 4 ANDRE TING

  • Noen kafeer serverer spesielle matretter med lokale råvarer.
  • Noen dagligvarebutikker har spesielle matvaretilbud.