Logo til Porsanger brann og redning

Feiing av hytter og fritidsboliger

25. 10 2017

Porsanger kommune gjennomfører tilsyn og feiing av hytter og fritidseiendommer i løpet av høsten 2017.

Paragraf

Forskrift om gebyrregulativ

02. 10 2017

Varsler med dette om igangsetting av arbeidet med forskrift.

Søppelbil

Renovasjon mai og juni

03. 05 2017

Mai og juni er måneder med en del beveglige hellidager og i den forbindelse vil en del ruter bli innstillt.

Søppelbil

Miljøruten 2017

26. 04 2017

I uke 17 og 18 kjører vi vårens miljørute. Miljøruten er et tilbud til distriktene hvor husholdninger gratis kan levere farlig avfall, EE-avfall og hvitevarer (NB! Hvitevarer koster 150 kr i frakt pr. enhet og vi tar forbehold om plassbegrensning på bil). Glass og metallemballasje kan også leveres på denne ruten.

Kommunevåpen Porsanger kommune

Fritidseiendommer og spørsmål vedrørende tilsyn og feiing.

05. 04 2017

Temaet avgift for feiing og tilsyn vedr. fritidseiendommer opptar mange for tiden. Deler av spørsmålene publikum stiller besvares på sidene til DSB, se vedlagte link: https://www.dsb.no/lover/brannvern-brannvesen-nodnett/veiledning-til-forskrift/ofte-stilte-sporsmal-til-forskrift-om-brannforebygging/#-17-feiing-og-tilsyn-med-fyringsanlegg

Logo til Porsanger brann og redning

Porsanger brann og redning informerer

informasjon om servicereklæring

03. 04 2017

I denne serviceerklæringen vil du finne informasjon om hvilke tjenester feiervesenet kan tilby, både de lovbestemte tjenestene, øvrige tilleggstjenester og hva feiervesenet forventer av deg for å kunne utføre disse tjenestene.

Logo til Porsanger brann og redning

Porsanger brann og redning trenger tilkallingsvikarer til deltidsstilling - brannberedskap

03. 04 2017

Porsanger brann og redning har behov for inntil 2 tilkallingsvikarer i deltidsmannskapet brann.